Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Anya Weekend

2019. március 9. @ 10:00 - 2019. március 10. @ 16:00

42000HUF

Az anyaság olyan, mint egy állandóan futó program a laptopodon, telefonodon. Idővel belassulhat, nem árt újraindítani, vagy frissíteni a programot, új applikációt letölteni, hogy úgy működjön hatékonyan, hogy kevésbé merítse le az akkumulátorodat. Ebben segítünk mi, az Anya Weekend 1.0 keretein belül.  Nem mobil alkalmazásokat töltögetünk le együtt, hanem közösen megkeressük a benned lévő appokat.

Önismereti eszközöket mutatunk, amik a hétköznapi életedet teszik egyszerűbbé, átláthatóbbá. Csoportosan dolgozunk azon, hogy magadra találj, vagy közelebb kerülj magadhoz.  Egy weekend, ahol két napra lekapcsolódhatsz a családról. Ez a te időd. Olyan lesz, mint egy randi önmagaddal.  Kilépsz a mindennapokból, magadra figyelsz, és feltöltődve térsz haza.

Amit ehhez tenned kell:

– Jelentkezz az info@zubilife.hu e-mail címen és már küldjük is a részletes tudnivalókat.

– Szervezd meg a gyerekek felügyeletét 2 napra (dobja be magát Apa, vagy a nagyszülők, esetleg egy jó fej tesó, vagy barátnő is biztosan szívesen segít)

– Március 8-án pakolj be egy bőröndbe saját magadnak (most minden gyerekes cucc otthon maradhat) és március 9-én indulj el az önismeret útján, mi Sokorópátkán várunk, ahol nem csak velünk, de saját magaddal és 11 anyatársaddal is megismerkedhetsz.

Amit ehhez mi biztosítunk:

– Két napos csoportos coaching jellegű tréninget, ahol mélyítheted az önismeretedet, felfedezheted az erőforrásaidat, megismerheted a szupererőd, és nagyon magadra találhatsz.

– Bizalmi légkört, ahol bátran elmondhatod, kimutathatod érzéseidet, vállalhatod gondolataidat, felvállalhatod önmagad. Garantáltan fejlődni fogsz.

– Szállást 1 éjszakára. Saját szobád, fürdőszobád lesz, ami csak a tiéd. Persze, ha a barátnőddel jössz, a közös elhelyezés is megoldható.

– Teljes ellátást 2 napra (kávéval, üdítővel, aprósüteménnyel, ebéddel, kétfogásos vacsorával, svédasztalos reggelivel)

– Esti wellness-t (szaunával, jakuzzival, igény szerint masszázzsal)

– Meseszép környezetet, ménessel. A 10 hektár biztosan elég lesz, hogy akár egyedül, akár másokkal is sétálj egy nagyot.

– Egy alkalmas ingyenes coachingot (utánkövetést) személyesen, vagy skype-on. Hogy a közös weekendünket követően is a segítségedre lehessünk.

Mindezt 42.000 ft/ fő áron.

Hozd el  barátnődet, „anyatársadat”, és most ne a homokozó szélén ülve, félszemmel a gyerekeket figyelve beszélgessetek.  Szóljon ez most rólatok. Amennyiben együtt jelentkeztek, 42.000 ft/fő helyett, csak 38.000 ft/ fő áron juthattok hozzá az Anya Weekend 1.0 programhoz.

Gyere és töltődj fel, önbizalommal, megoldásokkal!

Részletek

Kezdés:
2019. március 9. @ 10:00
Vége:
2019. március 10. @ 16:00
Összeg:
42000HUF

Szervezők

Koch-Zuberecz Dóra
Olasz Nikoletta

Helyszín

Sokoró Fogadó
Fõmajor
Sokorópátka, Győr-Moson-Sopron 9112 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://www.sokorofogado.com/