Érezd magad jól!  – coaching ajándékkártya

Ha úgy látod, hogy barátod, szerelmed, testvéred, valamelyik szülőd, vagy akár gyermeked (18+) elakadt az élete valamely területén és szeretnéd, hogy megtalálja a kérdéseire a választ, ajándékozd meg egy 5 – 8  vagy 10 alkalmas coaching folyamattal, ajándékutalvány formájában.

A coaching folyamat témája mindig az egyéntől függ, lehet magánéleti, karrier vagy éppen az önbizalom, önérvényesítés, kommunikációs képességének fejlesztése is.

Bővebben itt olvashatsz a coachingról.

Coaching ajándékkártya

Amennyiben szeretnél coaching ajándékkártyát vásárolni kérlek, írj egy e-mailt az info@zubilife.hu

e-mail címre. Írd le a megajándékozott személy nevét, és hogy hány  alkalmas folyamatot szeretnél biztosítani neki. Ezt követően elküldöm neked a számlát, amit átutalással tudsz rendezni. Majd elkészítem  a névre szóló ajándékutalvány, amelyet postán juttatok el neked, vagy Tatabánya-Tata környékén személyesen is megoldható az átvétel, hogy Te adhasd át az ajándékot.

(Karácsonyi grafika)

A coaching ülések Tatabányán vagy Tatán valósulnak meg. De a távolság sem lehet akadály, Zoom-on is vállalok coachingot.

Ha bármi kérdésed merül fel, keress nyugodtan e-mailben vagy a +36 20 823 1534-es telefonszámon.

Árak

5 alkalmas coaching folyamat – 35.000 Ft (5 x 60 perc)

8 alkalmas coaching folyamat – 55.000 Ft (8 x 60 perc)

10 alkalmas coaching folyamat – 68.000 Ft (10 x 60 perc)

Ha szeretnél hozzájárulni szeretted, barátod (vagy akár ellenséged) fejlődéséhez, önismeretének mélyítéséhez, önbizalma növeléséhez,  ajándékozd meg ezzel az élménnyel. Tapasztalataim azt mutatják, hogy a coaching nemtől, kortól függetlenül tud működni.

Lehetőség van karácsonyi, születésnapi, vagy “csak úgy” grafikával ellátott ajándékkártya vásárlására is. Egyedi kérésekre is nyitott vagyok.

Egyéni ajándékkártya
Ajándékkártya születésnapra