Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Utazd be a világod! – csoportos coaching

2020. szeptember 21. @ 18:00 - 20:00

  1. szeptember 21-én18:00 órától csoportos coachingot tartunk“Ön itt áll” címmel, amelyen egy helyzettérképet tudsz elkészíteni arról, hogy jelenleg milyen erőforrásaid vannak, mit tudsz aktiválni és mire lehet szükséged még ahhoz, hogy a hétköznapjaid teljesebbek legyenek.

Detti  és én már számos csoportos coachingot valósítottunk meg vállalati közegben és a mÉrtékadó Család és KarrierPont égisze alatt is, most úgy gondoltuk itt az ideje, hogy egy nyitott sorozatot indítsunk, amelynek első állomása a helyzettérkép készítése.

Ha érdekel az önismeret és szeretnél egy picit többet foglalkozni önmagaddal, akkor az első lépés az, hogy megvizsgáld éppen hol vagy. A változáshoz szükség van célmeghatározásra, azonban előtte  érdemes egy alapos helyzetfelmérést készíteni. A helyzetfelmérés azért fontos, hogy később is emlékezz rá, hogy honnan indultál, milyen érzések, milyen élmények voltak benned, akár azt is rögzítheted, hogy mi indított el a változás útján. Minél részletesebb a helyzetfelmérésed, annál nagyobb segítségedre lesz a változás folyamatában. Motivál, emlékeztet és támpontot ad, amihez a változás mértékét folyamatosan viszonyítani tudod.

Ezen a csoportos coachingon  egy helyzettérképet készíthetsz, amely segít abban, hogy elindulj az önismeret és a változás útján, vagy ha már úton vagy, egy helyzetelemzést készíts.

A COACHINGRÓL

Ha jártál már coachingon, akkor pontosan tudod, hogy milyen eszköztárral dolgozunk, ha pedig még nem jártál, akkor éppen itt az ideje, hogy kipróbáld! A coaching eszköztárával tényleg változtatni tudsz hétköznapjaidon, szokásaidon, tulajdonságaidon, hozzáállásodon. De abban is segít, hogy tisztán lásd magad, a jelenlegi helyzetedet.  Ezáltal közelebb kerülhetsz az egyensúly állapotához, harmonikusabban élheted meg a történéseket, jobban veszed az akadályokat.

A változás folyamatához az önismeret nélkülözhetetlen. Első programunk terveink szerint egy sorozat része, az első állomás. A későbbiekben a célkitűzés, a motiváció és a megvalósítási lehetőségek is fókuszba kerülnek.

AZ ESEMÉNYRŐL

Helyszín: 7 Csakra Lélek Műhely (2800 Tatabánya, Károlyi Mihály út 1. – főúton, a buszmegállóval szemben, benzinkút oldalán)
Időpont: 2020. szeptember 21. hétfő – 18:00 – 20:00 óra
Részvételi díj: 3.000 Ft
Jelentkezés módja: töltsd ki a jelentkezési lapot, ezt követően küldjük Neked a díjbekérőt. A részvételi díj kiegyenlítését követően válik véglegessé a regisztrációd.

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 18.

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj nekünk a coach@szokolibernadett.hu vagy az info@zubilife.hu e-mail címre!

VÁRUNK SZERETETTEL: DÓRI & DETTI

Részletek

Dátum:
2020. szeptember 21.
Időpont:
18:00 - 20:00

Szervező

Koch-Zuberecz Dóra
Telefon:
+36208231534
E-mail:
info@zubilife.hu
Honlap:
www.zubilife.hu